Allmänt

Välkommen till min hästblogg

Nu blir det ett omtag då förra bloggen fick något virus. Så jag startar om från början igen.

Denna gång ska jag bli bättre på att blogga oftare och att ni ska få större inblick i min satsning och vad som händer här på gården.

Jag kan presentera mig själv, Camilla heter jag och är 32 år, bor ensam på en egen hästgård med mina två katter och två ston. Black Velvet, också kallad Blackie är den häst jag tränar aktivt med och snart kommer vi även börja tävla. Polly har jag som sällskapshäst och hon rids ibland när det finns tid över. Hon är varmblodstravare och tanken är att kanske börja köra henne.

Jag bor på en gård med tre hektar, har egen paddock som ska få belysning och underlaget ska göras om. Stallet består av 5 boxar där ena boxen nog förmodligen kommer bli sadelkammare. Samt kommer jag gjuta golv och göra en spolspilta, men de kommer längre fram.

I denna blogg kommer jag ta upp mycket och reflektera över hur det är att göra en satsning utan att man någon stöttning bakom sig. Det är många innan mig som har lyckats och jag kanske aldrig kommer någonstans. Men har man inte försökt så vet man aldrig.

 

Följ mig gärna på Instagram

@Scandees

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *