Allmänt

Presentation Black Velvet

Blackie som hon kallas köpte jag från Holland när hon var tre år, hon är född 2012 och kom till mig 2015. Då hon inte hade något namn så var det faktiskt min syster som hjälpte mig att döpa henne till Black Velvet, efter ett rockband och låten med Alannah Myles förmodligen.

Här är hennes stam.

Vi har ännu inte tävlat för det upptäcktes en lös benbit som opererades bort våren 2018. Efter det har vi tagit en lång rehabilitering. Men nu är vi snart på banan igen. Hon är en väldigt speciell dam som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, hon gör alltid sitt yttersta och älskar att sto och gosa. Hon är en påhittig häst som är lite smart för sitt eget bästa ibland.

Black Velvet har lärt sig att öppna boxdörren och hon blir lika chockad varje gång att hon lyckas ta sig ut. Hon har lärt sig att öppna fodergrinden, då tar hon med munnen på handtaget som ska lösas ut. Och på något sätt får hon bort den från haken och sen är det fritt fram att börja äta. Inte väntar hon på mat inte, det ska komma till henne när det passar henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *